Pagina's

woensdag 9 oktober 2019

Fijne Kerst

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaart zien die gemaakt is op de workshops bij Kreahoek Ovezande in Ovezande. Wat was het gezellig vandaag.


We hebben gebruik gemaakt van de Ster van Dutch Doobadoo nr. 470.713.171. Wat is deze leuk om te maken. Het mooie designpapier is van Craft & You Christmas Vibes. Het leuke plaatje hoort ook bij deze serie.


In het midden heb ik een schitterende mal van CraftEmotions gebruikt snijmal 115633/0518. We hebben er een kraft karton in dezelfde maat achter geplakt er een rond gat ingestanst met een snijmal van Tonic, zo past precies de blister erin. 
De schitterende kerstbloem 115633/0432 is uit donkerblauw karton gestanst en hebben we bewerkt met Coosa gilding wax vintage gold. Wat worden de bloemen dat mooi. De takjes zijn van Leane.

De punten van de ster hebben we bewerkt met glimmer pasta van Nuvo golden chrystal en daar hebben we de mask mal Triangle wave art.nr. 470.715.143 voor gebruikt.


De tekst hebben we gestempeld met versamark en witte embossingpoeder van Nuvo. De tekst komt van clearstamp 130501/1601


De leuke pareltjes in de mal zijn gemaakt met dreamdrops van Nuvo Gold luxe. De randjes van het karton en designpapier zijn bewerkt met Gesso.
Ik wens jullie allemaal nog een fijne avond en tot de volgende keer maar weer.


2 opmerkingen:

JOKE zei

Wow wat een mooie kaart is dit ook weer!!! Vooral de bloem vind ik prachtig...
Liefs Joke

Elly zei

Een prachtig kaartje en veel op te zien.
Groetjes Elly