Pagina's

zaterdag 15 mei 2021

Sea Dream

  Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een mini album gezien, die ik gemaakt heb me de Card Art Flipalbum 470.713.843 van Dutch Doobadoo.

Ik heb voor dit album het mooie designpapier van Stamperia gebruikt uit de serie Romantic Collection Sea Dreams. Ik heb gaatjes aan de zijkant gemaakt met een snijmal van CraftEmotions. Dit is nummer 115633/0709. Zo kan je er leuk een lintje doorvlechten en heb je een mooi geheel. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren en wens jullie een hele fijne dag.5 opmerkingen:

akkina van steen zei

Super vooral het mooie papier wat je gebruikt hebt

Crealientje zei

Wauw!
Heel erg mooi, leuke details erop.
Groetjes Crealientje.

Evelien zei

Wat een mooie 🥰 ga op zoek naar het papier.
Groetjes Evelien

JanniedenButter zei

Wat een super mooi boekje Ineke!
Het ziet er prachtig uit,mooie mal.
Groetjes Jannie

SIMON PATCHIN zei

Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
Website via: lordzakuzaspells.com
E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com