Pagina's

dinsdag 4 mei 2021

Happy Birthday

  Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een kaartje zien en natuurlijk heb ik weer een hele mooie shape mal gebruikt van Dutch Doobadoo.


Ik heb voor deze kaart het schild 470.713.208 gebruikt. Wat kan je deze mal weer voor veel doeleinden gebruiken.


Het mooie designpapier en het plaatje komen van Craft & You Flower Romance. De mooie ronde snijmal is ook van Craft & You.


De mooie vlinder is van CraftEmotions. Ik vind het schild heel mooi om te gebruiken. Je kunt er stoere mannenkaarten mee maken maar ook hele zoete/lieve kaarten.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en wens jullie allemaal een hele fijne dag.

2 opmerkingen:

JanniedenButter zei

Je kaart is weer een plaatje Ineke!
Leuke mal,je hebt hem prachtig bewerkt.
Groetjes Jannie

SIMON PATCHIN zei

Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
Website via: lordzakuzaspells.com
E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com