Pagina's

zaterdag 1 mei 2021

Bloghop Stempellinnen


Dag allemaal,

Voor een leuk effect van je kleurwerk kun je gebruik maken van Joy!Crafts stempellinnen. Je kunt het gebruiken met alcohol markers zoals de Triblends of potloden. Ook ius het geschikt om op te printen!

** klik {HIER} om de kit te bestellen **


Ons Hobbizz Design Team zal de komende tijd flink aan de slag gaan met nieuwe artikelen en jullie met grote regelmaat nieuwe dingen laten zien.

Meer zien? Hop dan gezellig een rondje mee!

 
Wat moet je doen?
  • Ga 1 mei 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!
Hier alvast wat kleine sneakjes van de kaarten die gemaakt zijn. Hop dus langs de blogs van alle meiden om meer te zien! 

En dit is mijn kaartje gewordenIk heb de structuur/modeleerpasta van Dutch Doobadoo gebruikt. Deze vind je HIER. Ook de mooie snijmal 6002/1515 uit de Kit Scrapmallen past hier mooi bij.
Jullie mogen vanaf hier verder hoppen naar het blog van Hobbizz.

Ik hoop dat we jullie hebben kunnen inspireren met deze leuke hop.5 opmerkingen:

Elly zei

Wat prachtig Ineke!
Groetjes Elly

jackelien zei

Hoi
Wat een mooie creatie.
Groetjes Jackelien

Betha Horsmeier-Bouter zei

Heel mooi! Groetjes Betha

Crea-Mo's Cards & More zei

Wauw, wat mooi weer Ineke. Liefs Monica

SIMON PATCHIN zei

Hoe u uw ex-minnaar/partner/vriend/vriendin/vrouw of echtgenoot terug kunt krijgen?

Het breekt mijn hart om te weten dat mensen zo veel pijn hebben dat ze wanhopig hun liefdesleven terug willen krijgen. Voor iedereen die nu pijn heeft, ik wil dat je je geen zorgen meer maakt, want je ex-minnaar/partner zal bij je terugkomen zodat je je weer heel kunt voelen en dat meen ik echt. Toen mijn vrouw me verliet, was Lord Zakuza de man met wie ik contact opnam die me hielp om mijn vrouw binnen 48 uur terug te krijgen met zijn krachtige spreuk en ik kan nooit de dag vergeten dat ik Lord Zakuza bedoelde, want zijn spreuken verrichten GROTE WONDEREN. Neem nu contact op met Lord Zakuza, want hij is als een God op aarde die je EX-liefhebber binnen 48 uur terug kan krijgen met zijn krachtige spreuk. Via onderstaande gegevens kunt u met hem in contact komen.


WhatsApp/bel/sms: +1 740 573 9483
Website via: lordzakuzaspells.com
E-mail via: Lordzakuza7 @ gmail. com