Pagina's

vrijdag 17 juli 2020

Baby girl

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een babykaartje zien gemaakt met een mooie mal van Dutch Doobadoo. Dit kaartje hoop ik dat hij om zijn bestemming is aangekomen.


Ik heb gebruik gemaakt van shape mal 470.713.191


Het mooie designpapier, plaatje en teksten zijn van Noor! Design.




 De mooie ovale snijmal is een mal van Mariannedesign LR0670. Ook de mooie takjes horen bij deze mal.



Het was weer leuk om een babykaart te maken en ik hoop dat ik jullie hier weer mee heb kunnen inspireren. Ik wens jullie een fijne dag.



6 opmerkingen:

Elly zei

Prachtig Ineke!
Groetjes Elly

Unknown zei

My name is Mrs Aisha Mohamed, am a Citizen Of Qatar.Have you been looking for a loan?Do you need an urgent personal loan or business loan?contact Dr James Eric Finance Home he help me with a loan of $42,000 some days ago after been scammed of $2,800 from a woman claiming to been a loan lender but i thank God today that i got my loan worth $42,000.Feel free to contact the company for a genuine financial service. Email:(financialserviceoffer876@gmail.com) call/whats-App Contact Number +918929509036

annonymous zei

Hallo allemaal, mijn naam is Elisa. Ik ben zo overweldigd door vreugde, allemaal dankzij de spreuk van Dr. Ayo. mijn man verliet me een paar jaar geleden voor een andere vrouw en ik was er kapot van want ik heb hem nooit iets verkeerds gedaan, ik bleef achter met mijn twee kinderen en een baan die weinig betaalt. Ik gaf het bijna op totdat ik online een getuigenis zag over Dr. Ayo en ik besloten contact met hem op te nemen. Ik legde hem mijn probleem uit en hij verzekerde me dat ik na een paar dagen een positief resultaat zou zien, verrassend genoeg kwam mijn man terug en smeekte me om hem te vergeven en beloofde nooit meer weg te gaan. Mijn man is nu terug en we hebben nooit problemen gehad, ik ben blij dat ik niet twijfelde aan Dr. Ayo, want hij kan zeker alle problemen oplossen met snelle verlichting. Je kunt nu ook contact met hem opnemen voor hulp

E-mail:drayospell@gmail.com

WhatsApp: +2347055691377

Unknown zei

Ik speel al heel lang loterijspellen en ik heb nooit geluk gehad. Ik ontmoette een vriend bij wie ik klaagde over mijn onvermogen om een tastbaar bedrag te winnen en hij stelde me voor aan Dr Ilekhojie die hem hielp met een loterijspreuk en hij won $ 200.000. Ik heb via hem contact met hem opgenomen en hij verzekerde me dat ik veel zal winnen als hij de loterijspreuk voor mij uitvoert. Hij vroeg me om hem 48 uur te geven zodat hij alles zou krijgen wat nodig is voor mijn loterijspreuk, dus ik wachtte 48 uur en hij droeg me op om een kaartje te krijgen, afhankelijk van hoeveel mijn hart kiest. Ik kocht een powerball-ticket en werd miljonair toen de trekkingen kwamen. Nu heb ik genoeg geld om mijn bedrijf op te zetten nadat ik bijna dakloos was geworden. Bedankt Dr Ilekhojie, ik ben dankbaar. Ik laat zijn contactpersoon hier voor iedereen die geluk nodig heeft om te winnen. Bel hem +2348147400259 of e-mail (gethelp05@gmail.com)

Unknown zei

Neem contact op met Dr Ayo op drayospell.com als je je man, vrouw, vriend en vriendin nu terug wilt en je geluk terug wilt krijgen.

Hallo, ik ben Laura Christ uit de VS. Ik heb zojuist de wonderen ervaren van de liefdesspreuk van Dr. Ayo, die op internet en wereldwijd zijn verspreid, hoe hij mensen over de hele wereld wonderbaarlijk heeft geholpen om hun huwelijksleven terug te krijgen en verloren geliefden terug te krijgen , en ook helpen om loterij te winnen. Ik nam contact met hem op nadat ik zoveel getuigenissen van verschillende mensen had doorgenomen hoe hij hielp om ex-minnaar terug te brengen, ik vertelde hem over mijn man die me ongeveer 8 maanden geleden in de steek liet en het huis verliet met alles wat ik had.. Dr. Ayo vertelde me alleen om te glimlachen en gemoedsrust te hebben, hij zal alles in slechts 24 uur afhandelen. Na de tweede dag dat mijn man me belde, was ik zo geschokt, ik nam de oproep aan en kon mijn oren niet geloven, hij smeekte me echt om hem vergeven en beloftes doen aan de telefoon.. Hij kwam terug naar huis en gaf me ook een nieuwe auto, alleen voor hem om zijn liefde voor mij te bewijzen. ik was zo blij en belde Dr Ayo en bedankte hem, hij vertelde me alleen om het goede nieuws over de hele wereld te delen .. Nou, als je een effectieve en echte spreukgieter nodig hebt, neem dan contact op met Dr Ayo via e-mail: drayospell@gmail.com of whatsapp zijn mobiele nummer +2347055691377

Zdravka Maletić zei

Ik heb nooit geweten dat er een grote mogelijkheid voor mij was om mijn man terug te krijgen tot ik DR ISIKOLO ontmoette. Het was heel zwaar voor me toen mijn vriend me verliet voor een andere dame. Ik was er kapot van en kon mezelf niet meer terug krijgen. Zijn vrienden en familie deden er alles aan om ons te herenigen, maar het mislukte. Ik was een paar maanden alleen en zag mezelf niet van een ander houden. Dus moest ik hulp zoeken bij DR ISIKOLO, die me het voorrecht gaf om ervoor te zorgen dat mijn hartenwensen werden vervuld. Hij herenigde ons en de liefde en het geluk waren hersteld. Zijn woorden zijn voor hem bindend en hij faalt nooit wanneer hij iemand twee dagen belooft om het resultaat te krijgen, wat me verbaasde toen mijn eigen resultaat zich manifesteerde. Doe geen moeite om ergens anders hulp te zoeken. Neem nu contact met hem op. Zijn e-mail: isikolosolutionhome@gmail.com of sms hem via WhatsApp: +2348133261196.