Pagina's

zaterdag 20 maart 2021

Bloghop Slimline kaarten


Dag allemaal,

Slimlinekaarten maken is hot, daarom speciaal voor jullie weer een nieuwe voordeelkit bij Hobbizz namelijk deze stroken kraft in slimlineformaat H 30 x B 9,5. Je kunt hier dus een slimlinekaart van snijden op bijv hoogte 20 cm maar je kunt de extra flap ook gebruiken zodat je een dubbele kaart krijgt. In een kit zitten 40 stroken en je shopt ze hier:

** klik Hier om de kit te bestellen **


Ons Hobbizz Design Team zal de komende tijd flink aan de slag gaan met nieuwe artikelen en jullie met grote regelmaat nieuwe dingen laten zien.


Meer zien? Hop dan gezellig een rondje mee!

 
Wat moet je doen?
  • Ga 20 maart 2021 langs de blogs van alle Hobbizz meiden en laat een reactie achter
  • Als je bij iedereen een reactie hebt achtergelaten kom je terug naar het blog van Hobbizz en laat daar ook een leuke reactie achter!
Hier alvast wat kleine sneakjes van de kaarten die gemaakt zijn. Hop dus langs de blogs van alle meiden om meer te zien! 

En dit is mijn kaart geworden


Ik heb gebruik gemaakt van het mooie designpapier van Bella Lulu Lentekriebels 3004/0005




Wat een schitterend papier is dit. Ik ben er echt helemaal verliefd op, Ook heb ik gebruik gemaakt van een schitterende mal van Noor! Design snijmal 6002/1599  Blauw frame Angel




Vanaf hier mogen jullie verder hoppen naar Annette. Het was fijn om deze kaart te maken met prachtig papier en wat zijn slimline kaarten leuk om te maken. Vergeten jullie niet verder te hoppen naar  Annette. Heel veel hopplezier en tot de volgende keer maar weer.






3 opmerkingen:

Fredy zei

Leuk, ik heb de kaarten van de week ontvangen. Even lekker inspiratie opdoen!

Betha Horsmeier-Bouter zei

Geweldig mooie kaart en de slimline's zijn super! Groetjes Betha

Crea-Mo's Cards & More zei

Schitterende kaart Ineke💞😘