Pagina's

donderdag 3 augustus 2017

Winter

Goedemorgen allemaal,

Ik ga zo op weg naar Barneveld om een demo te geven op de Oud Veluwse Markt voor Gerda's Hobbyshop. Jullie kunnen ons vinden bij Villa Varia aan het Torenplein 7-9. We beginnen om 10.00 uur tot 16.00 uur.


Ik heb deze kaart gemaakt met mooie materialen van Noor! Design en heb de nieuwe mal 6002/0929 gebruikt rond het mooie plaatje. Het mooie plaatje is van Gerda's Hobbyshop knipvel GH3313


Ik heb ook de mooie kerstbloemen uit de serie One of a Kind 6002/0584 weer gebruikt.En natuurlijk de lieve hertjes, ik heb ze gebruikt omdat ik ze zo mooi vind. 


Ook het mooie nieuwe randje stencil 6002/0930 kan je op deze kaart bovenaan vinden. En de tekst winter stencil 6002/2033 blijft ook heel erg leuk om te gebruiken. Het mooie designpapier komt uit paperblok 6011/0319 Shabby Christmas.

Dit is vast een kaartje voor vandaag. Wil je nog meer zien, kom gerust kijken. We maken er een feestje van vandaag.

Liefs Ineke

6 opmerkingen:

Cards en Box bij Lady M zei

Heel mooi groetjes maartje

Cards en Box bij Lady M zei

Heel mooi groetjes maartje

Gina Bloyaert zei

Hallo Ineke,
Je kaarten blijven altijd zo prachtig,vraag mij af waar jij je inspiratie blijft halen om zo prachtige kaarten te blijven creeeren.
Mvg Gina

Joke zei

WoW wat is dit weer mooi zeg. Geweldig die kleuren bij elkaar en dan al die mooie materialen. Dit is echt weer een super geheel geworden. Een echte beauty hoor.
Groetjes Joke

Jannie den Butter zei

Je kaart is weer super mooi Ineke!
Prachtige combinatie heb je gemaakt.
Toppie hoor !!
Groetjes Jannie

Jacqueline Wingens zei

Ook al zo mooi. De bloemen vind ik erg leuk. Die komt op mijn lijstje