Pagina's

donderdag 11 mei 2017

Van harte

Hallo allemaal,

Vanavond laat ik jullie een kaart  zien als gastdesigner van Crealies. Ik gebruik heel graag haar mooie mallen en vond het heel leuk om een keertje met deze mooie artikelen te werken.Ik heb van kraft karton een dubbele kaart gesneden. Op deze kaart heb ik wit karton verwerkt en daar boven op mooi designpapier die ik heb gestanst van de grootste mal XXL no. 24.

Alle randjes van het papier heb ik een beetje oud gemaakt met een paper distresser en bruine inkt.Rond het ovaal heb ik nog 2 rechthoeken verwerkt, een van kraft karton en een van designpapier. Deze is ook weer gestanst met een mal uit de XXL no. 24.

De ovalen die ik gebruikt heb komen van de XXL no. 23.


En wat zijn de tags ontzettend leuk om te gebruiken, je kunt er echt van alles om kwijt. Of je nu stempelt of een tekst stanst, het kan allebei.


Zo is het een eenvoudige kaart geworden met de mooie bloemetjes en takjes, maar toch ook echt mijn eigen stijltje. Het mooie plaatje wat ik heb gebruikt is van Hobbyvoordelig en komt van Knipvel HV0164.Ik vond het heel leuk om een keertje gastdesigner te zijn en heb genoten van het maken van deze kaart. Ik hoop dat ik jullie met deze kaart heb geinspireerd.

Hartelijke groeten van Ineke Bezemer

Gebruikte materialen Crealies:

~ Crea-Nest-Lies XXLstansen no. 24 met stiksteeklijn
~ Crea-Nest-Lies XXLstansen no. 23 met stiksteeklijn
~ Crea-Nest-Lies XXL stansen no. 61 Tags
~ Tekststans no. 16 van harte
~ Duo Dies no. 32A Blaadjes 2 spiegelbeeldig
~ Duo Dies no. 32 Blaadjes
~ Duo Dies no. 25 Bloemen 15
~ Set of 3 stansen no. 25 Bloemen 15


1 opmerking:

Jannie den Butter zei

Je kaart is weer super mooi Ineke!!
Super gaaf ,de vorige kaart ook!
Groetjes Jannie