Pagina's

woensdag 30 september 2015

Winter

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een echte winterse kaart zien. Natuurlijk weer met mooie materialen van Noor! Design/JoyCrafts.


Ik had deze kaart ook afgelopen zaterdag bij me op de demo bij Hobbyvoordelig. Ik heb hier ook weer de leuke raampjes gebruikt van JoyCrafts 6002/2046. De prachtige plaatjes zijn van Hobbyvoordelig en het mooie vogeltje kan je HIER vinden. De achtergrond is ook van Hobbyvoordelig en vind je HIER .


De mooie ijspegelrand is van Noor! Design en is mal 6002/2036.


Ook de mooie ijskristal 6002/2053 past hier mooi bij.


Het  mooie designpapier komt uit paperblok 6011/0319.

Ik hoop dat ik jullie vandaag weer heb kunnen inspireren en wens jullie allemaal een hele fijne dag. Dank jullie wel voor het langskomen en tot de volgende keer.

Liefs Ineke

dinsdag 29 september 2015

Autumn.....

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een herfstkaartje zien gemaakt met allemaal mooie materialen van Noor! Design.


Ik heb allereerst het leuke paperblok 6011/0067 gebruikt. Het plaatje uit de paper and pictures 6011/0058 past mooi bij dit papier.
Ook heb ik de nieuwe klimop stansen gebruikt. De nerfjes van de bladeren heb ik eerst bruin gemaakt met distressinkt en van een laagje voorzien van Glossy accents.


De paddenstoelenrand blijft ook heel leuk om te gebruiken, net zoals de grotere paddenstoel.


De tekst komt van clearstamp 6410/0098. 


Dit was mijn kaartje weer voor vandaag. Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart.



maandag 28 september 2015

Make en take M en H Hobbyshop

Hallo allemaal,

Aanstaande vrijdag 2 oktober is er weer een gezellige dag bij de M & H Hobbyshop in Heerlen. Ik mag daar een leuke make en take geven met de mooie materialen van Noor! Design.





Jullie kunnen de M & H Hobbyshop vinden aan de Kerkraderweg 90 in Heerlen. Jullie kunnen om 10.00, 11.00, 13.00, 14.00 en 15.00 uur aanschuiven en daarvoor kunnen jullie zich nog opgeven, dan ben je in ieder geval verzekerd van een plaatsje. Het telefoonnummer is 045-5710539.


Wie weet zie ik jullie vrijdag.


zondag 27 september 2015

Walking in a winter wonderland

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie een kaart zien die ik gemaakt heb met mooie materialen van JoyCrafts/Noor! Design. Ik heb deze kaart gemaakt voor de demo bij Hobbyvoordelig gisteren. Wat was het weer gezellig en lekker druk.


 Het mooie designpapier is van Noor! Design en komt uit paperblok 6011/0319. 


De leuke raampjes zijn van JoyCrafts en komen van stencil 6002/2046. Achter het grote raampje heb ik een mooi plaatje van Hobbyvoordelig verwerkt. Dat leuke plaatje kan je HIER vinden.


De tekst komt van clearstamp 6410/0124 en heb ik achter het kleinste raampje verwerkt. Natuurlijk mag het leuke stencil van winter 6002/2033 niet ontbreken, evenals de leuke hertjes 6002/2029. Het mooie grote plaatje met de hertjes is ook weer van Hobbyvoordelig en vind je HIER.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart en wens jullie nog een hele fijne zondag toe.

Liefs Ineke

vrijdag 25 september 2015

Herfst....... en demo bij Hobbyvoordelig

Hallo allemaal,

Vanavond laat ik jullie weer eens een echte herfstkaart zien, die ik gemaakt heb met de mooie klimop stansen van Noor! Design. Ik vind de herfstkleuren fantastisch mooi om te zien en het inspireert om kaarten te maken van dit thema. Ik heb deze kaart morgen ook bij me bij Hobbyvoordelig in Delft waar ik een demo mag geven.


Ik heb de nieuwe klimop stans gebruikt. De mooie plaatjes zijn van Hobbyvoordelig.


Ik heb de blaadjes bewerkt met distress inkt.


Ook de ronde klimop stans is erg mooi. Ik heb hier een mooie tekst in verwerkt van Noor! Design.



Ook de hertjes behoren tot mijn favorite malletjes. Kom gerust dus morgen kijken bij Hobbyvoordelig in winkelcentrum de Hoven in Delft. Jullie kunnen mij er vinden vanaf 10.00 uur tot en met 16.00 uur.
Tot morgen allemaal.



dinsdag 22 september 2015

Winter groetjes

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie een kaart te laten zien op het blog van Hobbyvision. Ik heb gebruik gemaakt van allemaal mooie materialen. De basis van de kaart is gemaakt met een shape mal van Dutch Doobadoo.


Het designpapier en plaatje is van Studio Light. Prachtige kleuren en mooi te gebruiken bij de mallen van JoyCrafts/Noor! design.


Ook de ster, klok en tekst zijn van Studio Light.


De sterren zijn prachtig en vormen een mooi geheel met de kaart.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart. Dank jullie wel voor het langskomen en tot de volgende keer maar weer.

Liefs Ineke

Joy! Crafts - Cutting & Embossingstencil - Sterren Joy! Crafts -Cutting & Embossing stencil rond nr. 1 Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel Dutch Doobadoo - Shape Art - Label Mirror Basisvel A4 Studio Light - Winter Memories - BASISWM203 Stansvel Studio Light - Winter Memories - EASYWM487

zondag 20 september 2015

Challenge # 42 Hobbyvision

Hallo allemaal,

Vandaag is er weer een nieuwe challenge op het blog van Hobbyvision van start gegaan.

Het thema is deze keer: 

~ Winter ~

En dit is mijn kaart geworden


Ik heb voor deze kaart allemaal mooie materialen van Noor! Design gebruikt.  Kijk ook eens op het blog van Hobbyvision naar de mooie creaties van de andere DT dames en doe gezellig mee.

Ik wens jullie allemaal een hele fijne dag toe.

Liefs Ineke

Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rechthoek frame + inhoud Noor! Design - Cutting & Embossingmal - Blauwe mal - Rand met sterren Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Happy Holidays - Swirl Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristal Cirkel Noor! Design - Cutting & Embossingstencil - Winter Wishes - IJskristallen Noor! Design - Winter Wishes - Tekst Winter
Paperbloc - 15 x 30 cm - Shabby Christmas Joy! Crafts - Kraft papier A4 Dutch Doobadoo - Shape Art - Ovaal Joy! Crafts - Spiegelkarton A4 - assorti 1


woensdag 16 september 2015

Winter

Hallo allemaal,

Vandaag is het weer mijn beurt om jullie een creatie te laten zien. Ik ben fan van wit en blauw karton, dus ik heb ook deze kaart in deze tinten gemaakt. Ik heb deze kaart gemaakt voor het blog van Papicolor.


Ik heb gebruik gemaakt van de volgende papiersoorten van Papicolor




Ik heb voor deze kaart mooie stencils en ponsen van JoyCrafts/Noor! Design gebruikt.


Werkwijze van de kaart:

Snijd blauw karton van 13,5 x 27 cm (dubbelvouwen)
Plak hierop wit karton van 13,1 x 13,1 cm
Snijd blauw karton 12,6 x 12,6 cm en bewerk dit stukje karton met een embossingfolder
Snijd wit karton 10 x 10 cm
Verwerk hierop blauw karton van 9,6 x 9,6 cm
Snijd en embos de mallen en verwerk op je kaart.


Dit is weer mijn kaart voor vandaag. Ik wens jullie allemaal een fijne dag en tot de volgende keer.

Liefs Ineke

donderdag 10 september 2015

Winter

Hallo allemaal,

Vandaag laat ik jullie weer een kaart zien, die ik gemaakt heb met de prachtige materialen van Noor! Design. Deze kaart heb ik morgen ook bij me op de beurs in Rijswijk. Jullie kunnen me vinden bij de stand van Every lil' thing en kunnen jullie me aan het werk zien met de paperblossom ponsen van JoyCrafts. Het standnummer is C11 en D11. Wie weet zie ik jullie morgen!


Ik heb allereerst een shape mal van Dutch Doobadoo 3 x nagetekend, allereerst op kraft karton, wit karton en het mooie designpapier van Noor! Design.


Ik heb de mooie halve cirkel op deze kaart verwerkt en tussen de kleinere nagetekende delen gestoken.


Het leuke plaatje komt uit een boekje van Paper & Pictures. Achter het plaatje heb ik een stukje ribbelkarton verwerkt.


Ook heb ik de paperblossom ponsen van JoyCrafts weer eens gebruikt. Je maakt er de mooiste kerststerren mee.


Ook de randjes heb ik verwerkt tussen het papier.


Ik hoop dat ik jullie weer heb kunnen inspireren met deze kaart.





De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)