Pagina's

woensdag 11 juli 2012

A gift from the heart


Hallo lieve bloggers,

Vandaag laat ik jullie zien op het blog van Noor! Design hoe je met deze prachtige Rub Ons van JoyCrafts kunt werken.

Knip het plaatje uit het rub-ons vel. Dit om te voorkomen dat je hand op een ander plaatje drukt, waardoor deze ook op het papier gaat plakken. Leg het plaatje op de juiste positie, met de gladde kant naar boven. De onderkant voelt een beetje plakkerig aan.Wrijf nu met het bijgeleverde ijsstokje over het plaatje


Daar waar je gewreven hebt, zie je het plaatje wat lichter worden. Dit omdat het plaatje zich loslaat van het plastic en hecht aan de ondergrond. Zorg dat je over het hele plaatje gewreven hebt. Als je hier zeker van bent, kun je het plastic weghalen en zit je plaatje op je werkstuk.


Ik heb een dubbele witte kaart van 15 x 15 cm gebruikt en hierop kraft paper van 14,5 x 14,5 cm gemat en vervolgens geembost parelmoer papier gemat

Verder heb ik een schitterend randje gebruikt 6002/0100. Het parelmoer papier heb ik geembost met poly besa stencil 6002/0901. Het parelmoer papier is ook van JoyCrafts 8011/0409. De harten zijn van een setje cutting en embossingmallen 6002/0082. De plakparels zijn 6020/0011.

Op het blog van Noor! Design kan je ook een leuke candy winnen. Deze loopt tot morgenochtend 12 juli 8.00 uur. Dus ga er snel naar toe om te kijken wat je moet doen om deze candy te winnen.

Ik wens jullie allemaal een fijne dag toe.


10 opmerkingen:

Astrid zei

Wowww, wat een supermooie kaart Ineke, ik heb nog nooit met Rub-ons gewerkt, maar misschien moet ik dat toch maar eens proberen :)

liefs Astrid

Liefs Ineke zei

Hoi Astrid, dank je wel hoor, het is echt heel leuk om te doen en ik vind deze rub-ons zo schitterend mooi. Zeker als je van vintage houdt. Prachtig gewoon.
Liefs Ineke

Riet zei

Wat een schitterende kaart Ineke.

Liefs Riet.

Marjan zei

Wat een lief kaartje weer Ineke !!

Groetjes, Marjan

Ursula Alice Stegmann zei

Ist mal was anderes, mit Rub-ons zu arbeiten, aber das Risultat ist bestens.
Liebe Grüsse, Ulla

Leny Hempen zei

Het is weer een pracht Ineke.
Echt schitterend.

Gr Leny Hempen

Jolanda zei

Hele leuke tutorial Ineke, de reacties op mijn blog zijn super!

Liefs,
Jolanda

Jopie zei

wat een prachtige kaart heb je weer gemaakt met zulk mooi papier en prachtige mallen.
groetjes jopie

Chantal zei

Wat een superspul is dat zeg Ineke! Dit heb ik nog niet eerder gebruikt maar ziet er wel supers uit! Lieve groetjes, Chantal

Wybrich zei

heel wat anders die rub-ons, maar wel erg mooi!
mooie kaart Ineke!