Pagina's

woensdag 24 februari 2016

Win vrijkaartjes voor de Knotsgekke kaarten- en scrapdagen

Hallo allemaal, 


Vandaag heb ik hier iets heel anders want ik mag namelijk 5 x 2 vrijkaartjes weg gaan geven voor de Knotsgekke Kaartendagen die er weer aan komen. 
De knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen  is dé beurs voor kaartenmakers, stempelfanaten, scrapbookers en alle andere hobbyisten met een passie voor papier.
Deze beurs trekt bezoekers vanuit heel Nederland én België om nieuwe materialen in te kopen en inspiratie op te doen.
Je mag zelf je voorkeur geven waar en wanneer je er naar toe wilt. Dit wel graag bij je berichtje vermelden! Twee weken voor de beurs worden de winnaars uitgekozen. 
Dit geldt voor de voorjaarsbeurzen.

Wil je kans maken om twee vrijkaarten te winnen voor de voorjaarseditie van de beurs? Reageer dan snel op dit bericht. Geef aan met wie en waarom je deze beurs wilt bezoeken en wie weet ben je dan de gelukkige winnaar!

Dit is de informatie van de beurzen die er aan gaan komen.

-          Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Ijsselhallen Zwolle – 10, 11 en 12 maart 2016
-          Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen Den Bosch – 31 maart, 1 en 2 april 2016
-          Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen Den Bosch – 1, 2 en 3 september 2016
-          E-mailadres:                     info@knotsgekkekaartendagen.nl
-          Website:                            www.knotsgekkekaartendagen.nl
-          Prijs:                                    Kinderen t/m 3 jaar hebben gratis entree.
Kinderen 4 t/m 10 jaar betalen € 5,00 p.p. 
Volwassenen betalen €8,50 p.p. (Mits in gezelschap van een vrouw mogen mannen gratis naar binnen). Online kunt u uw entreekaart voor de beurs met € 1,50 korting p.p. kopen.Heb je dus zin om samen met je zus of vriendin naar de beurs te komen?? Reageer dan hieronder op dit bericht en wie weet komen er 2 kaartjes jouw kant op. Let op! Zet er wel bij welke beurs je wilt bezoeken en wanneer in het voorjaar.

Ik vind het zelf een hele leuke beurs en er is zeker op kaarten- en scrapgebied voor ieder wel iets te vinden.

Op woensdag 24 februari maak ik de 5 winnaars bekend. Dus misschien zie ik jullie wel op de beurs. Tot dan!

Liefs Ineke

                    

79 opmerkingen:

Christel Tuenter zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Dorien Adema zei

Ik wil graag twee kaartjes winnnenvoor de KGKdagen in Zwolle. Ik ga dan met mijn dochter, die ik ook al met het scrapvirus besmet heb.

Willy's creations zei

Ja graag...naar Den Bosch de eerste dag..lekker shoppen...en jouw gedag zeggen..haha.

Groetjes,Willy

(Wordfeud)

Gerrie vd Cruijsen zei

Nou zou geweldig zijn...kan ik mijn vriendin een keertje laten zien hoeveel er te koop is voor het hobby gebeuren ... heel graag Den Bosch

Erica Hanebergh zei

Ik zou heel graag naar zwolle willen met mijn vriendinnen.omdat we wel weer eens een vriendinnendag kunnen gebruiken

Lucy zei

Ik wil heel graag Yvette Wattimury een keer meenemen naar een KGK. Zij heeft nog nooit een creabeurs bezocht. Gezien de data kies ik dan voor Zwolle.

Christel Tuenter zei

Even opnieuw want ik was vergeten om een reden van het bezoek erbij te vermelden. Ik wil graag kaartjes winnen voor Zwolle. Als den Bosch is dan kan ik helaas niet want 1 van mijn oma;s hoopt dan 100 te worden. En waarom om op de beurs een hele mooi pakket te gaan kopen om daar een verjaardagskaart voor mijn oma van te maken.

Tonny zei

Ja natuurlijk wil ik graag kaartjes winnen om samen met een vriendin de beurs onveilig temaken , hi hi , nou ja om veel tekopen , want m'n hobby is m,n leven

zou ze graag winnen voor de beurs in Zwolle

cor kievit zei

Hoi Ineke,

Ik wil graag 2 kaartjes winnen voor de knotsgekke dagen in denBosch eind maart.
Kunnen we samen met mijn vriendin en haar man weer heerlijk gaan neuzen en heel veel ideetjes opdoen. Denk dat we jou er dan ook wel weer zullen zien en anders zien we wel weer bij hobby voordelig in Delft.

Groetjes Marijke Kievit

Jessica Thoonen zei

ik zou graag naar de beurs in zwolle willen gaan samen met me vriend die vind het ook altijd leuk om mee te gaan en het is een leuke beurs

Betsy zei

Kaartjes voor Den Bosch zou geweldig zijn, het is altijd een gezellig uitje voor ons. En gezellig weer alle iedereen begroeten. En ook om jou Ineke weer eens te zien, we missen je wel hier hoor!!! Groetjes.

Rita de Gries zei

Hallo Ineke, Ik zou heel graag met mijn zusje naar de beurs in Zwolle gaan! Echt een zussendag! Groetjes, Rita

Elly van der Pluijm zei

Wat een leuke actie Ineke. Ik zou graag met mijn zus Corry Dank naar Den Bosch gaan. WE gaan elke keer als het is en maken er dan een echte zussendag van. Allebei helemaal gek van kaarten maken is deze beurs voor ons altijd superleuk. Natuurlijk ook leuk om jouw weer te ontmoeten en je mooie creaties in het echt te kunnen bewonderen. Wie weet hebben we geluk en kunnen we deze keer gratis hierheen . Zou leuk zijn.
Groetjes
Elly van der Pluijm

marielouise zei

Hoi ineke ik ga altijd met mijn moeder naar de beurs in den bosh dus die vrij kaartjes zijn erg welkom

José de Graaf zei

Ik zou graag met mijn zus nog eens naar de KGKD willen in Den Bosch want dit is er al weer een hele tijd niet van gekomen i.v.m. drukte en gezondheidsklachten. Lekker een dagje ontspannen en een heleboel leuke ideetjes op doen en weer wat nieuwe hobbyspulletjes scoren.
Groetjes José

Linda Hageman zei

Ik zou heel graag in het voorjaar naar Den Bosch willen. En met als naar alle andere beursen waar ik heen ga, zou ik met m'n moeder gaan. Het zou gaaf zijn als we kaartjes winnen.

Groetjes Linda

Joke ten Voorde zei

Ik zou graag met mijn zus naar Zwolle gaan om daar heerlijk samen te shoppen en daarna weer een dag samen af te spreken om elkaars spullen te gebruiken.
groetjes Joke

MiqueG zei

Nou een gratis kaartje voor mijn en mijn vriendin Helma Sutin zou niet gek zijn. het is al drie jaar geleden dat we de beurs bezocht hebben, dus het is eigenlijk hoog tijd dat we weer eens gaan, dus....ik loot graag mee! groetjes Mieke

yvon Van Kooten zei

Goedenavond Ineke

Wij hebben op maandagmiddag een clubje kaarten maken.
Met dat clubje gaan we al een paar jaar Den Bosch.
Heerlijk uitje, in de trein die 2 uur en 20 min. Duurt,Hebben we de grootste schik.
Vandaar dat gratis inkomkaartjes een welkom suprice zal zijn.
Groeten yvonne van kooten

Marijke Derks zei

Ik wil heel graag kans maken voor kaartjes in Den Bosch. Ik wil daar samen met m'n schoonzus heen. Omdat ik een uitkerinkje heb, hou ik zo misschien IN mijn beurs nog wat over voor OP de beurs! :D

Wendy van der Bunt zei

Dag lieve ineke

Ik wil super graag met mij moeder yvonne naar den bosch om jou te begroeten. Liefs wendy en yvonne

Jolanda van Eden zei

Oh dat zou fijn zijn dan ga ik graag met mijn moeder die op haar 84ste nog heerlijk rond kan wandelen pp de beurs

Janny zei

Heel graag zou ik de kaartjes winnen om met mijn vriendin Tineke naar den Bosch te gaan, om haar te bedanken voor alle lieve zorgen die ze aan mij besteed heeft toen ik mijn been had gebroken, elk ziekenhuis bezoek was Tien van de partij (mijn man durft geen auto te tijden) en eindelijk kan ik ook weer goed lopen dus Ineke GRAAG liefs Janny

Caroline Cards zei

Hier doe ik natuurlijk graag aan mee, want de KGK dagen sla ik niet graag over. Ik zou het fijn vinden om met mijn vriendin rond te neuzen op de beurs in Den Bosch. Nieuwe spullen kopen en veel inspiratie op doen. Het leukste van alles zou zijn als ik jou daar tegen kom!
Liefs, Caroline

Jo omajoto zei

Leuke beurs. Zou best kaartjes willen winnen.

Carla's Wenskaarten zei

Graag zou ik 2 kaarten willen winnen voor den Bosch
Gezellig een dagje uit met mijn dochter

Henny zei

Ha Ineke

Ik ga graag naar de beurs in Den Bosch met Marly en Liesbeth. Altijd gezellig. Helemaal leuk met vrijkaartjes!
groetjes Henny

Marja's kaarten zei

Wat leuk. Ik zou graag na Den Bosch gaan samen met mijn vriendin we gaan daar elk voorjaar heen en maken er dan een gezellige vriendinnendag van we hebben dan altijd heel veel lol en doen er veel ideeën op en komen met volle tassen weer thuis ...zou het leuk vinden om haar een keer te verrassen met een gratis kaartje.
Groetjes Marja.

tineke bosma zei

Lieve Ineke,
Wat leuk, ik wil graag meedoen om gratis kaartjes te winnen voor Zwolle, ben de laatste tijd niet naar beurzen en workshops geweest en heb er nu weer zin in, graag wil ik met mijn vriendin Gerda gaan die als pechvogel is komen te vallen twee dagen voor kerst, en een arm en neus gebroken heeft, en de andere arm zwaar gekneusd, die heeft dus niet van kerst en oudjaar kunnen genieten.. wat zou het leuk zijn om saampjes naar Zwolle te kunnen gaan en daar samen workshopjes te kunnen gaan doen en te genieten samen van een dagje uit.....
Liefs,
Tineke

Thea Bemelmans zei

Hoi ineke ik zou graag de kaartjes voor den bosch willen winnen en zou graag een hobby vriendin die nog nooit op een beurs is geweest willen verrassen het liefst voor 31 maart groetjes thea

J en J zei

Hallo Ineke, Wij zouden graag 2 kaartjes winnen voor de knotsgekke kaarten- en scrapdagen. Jaap en José Bruens

dinie jonker zei

Ik zou heel graag kaartjes willen winnen om naar de beurs in zwolle te gaan ,ben erg blij dat het weer in zwolle is ,vind het een hele mooie beurs omdat je er veel mooie spullen voor scrappen kunt vinden .

Groetjes Dinie

Saskia zei

Ik zou er wel een paar willen voor Den Bosch. Deze keer wil ik een keer als bezoeker gaan....en niet alles medewerker. Knuff Sas

hettyscapsels zei

IK zou heel graag een vrij kaartje willen winnen, ik ga met mijn zus die bij mij 160 km vandaan woont dus we zien elkaar niet zoveel maar gaan wel elk jaar nar de beurs in Den Bosch

gr hetty

Maaike van de Bunt zei

Graag zou ik kaartjes winnen voor Zwolle. Lijkt me leuk om weer eens naar de Knots Gekke Kaartendagen te gaan met een vriendin.
Groeten,
Maaike

M Keesenberg zei

Wat leuk lieve Ineke dat je vijf mensen blij mag maken.
Als ik een kaartje win, wil ik heel graag naar Den Bosch!
Xxx Mieke

gerinka zei

Ineke

Ik zou graag met Gerdien Beverdam naar Zwolle willen gaan. Leuke ideeën op doen (om misschien wel geboortekaartjes te maken)

Liesbeth zei

Wat leuk Ineke dat je kaartje mag weggeven/verloten, ik wil graag een kansje wagen om met mijn freubelvriendinnen Marly en Henny naar Den Bosch af te reizen, 2 kaartjes zou dan al een leuke besparing voor ons opleveren, duimen nu. gr. Liesbeth

Anja zei

Wat een leuke actie!
Ik zou heel graag met mijn vriendin Monique naar de beurs in Zwolle gaan.
Ze heeft het momenteel niet gemakkelijk (maar wil daar niet open op internet over uitweiden) en gun haar even een dagje ontspanning!
We gaan sowieso een dagje beurzen, maar wat is er nou leuker dan een paar extra centjes uit te kunnen geven aan leuke spullen!

Groetejs Anja

Rosina zei

Hoi Ineke...
wat een leuke actie heb je dat zomaar vrijkaartje weg mag geven...Ik zou heel graag met mijn vriendin naar Den Bosch gaan om weer heerlijk te shoppen en alle nieuwe materiaaltjes en voorbeeldjes te bewonderen...
Dus wie weet ben ik bij de gelukkige...

liefs Rosina

Annet Caspers zei

Ik wil dolgraag met mijn knutsel vriendin Hillie naar de Knots Gekke Kaarten dagen in Zwolle komen.

Groetjes Annet

Marly van ginneken zei

Leuke actie Ineke en ik ga elk halfjaar naar de KKD in Den Bosch samen met mijn vriendinnen Henny en Liesbeth, gezellig dagje uit. . Zou super zijn als we kaartjes winnen

Marthy zei

Hoi Ineke, wat leuk dat jij de kaartjes mag weggeven. Ik kom graag in aanmerking voor de kaartjes om samen met mijn nicht naar Den Bosch of Zwolle te gaan. We gaan regelmatig naar Delft, maar dat is niets vergeleken met de beurs in Den Bosch of Zwolle. Dus ik hoop dat ik in de prijzen val, dan kan ik haar verrassen. Groetjes Marthy

Loes van Hout zei

Zou graag kaartjes winnen voor de kgk in Den Bosch ga ieder jaar met mijn hobbymaatje en gaan dan altijd op zaterdag omdat het dan gezellig druk is.
Dit is voor ons een jaarlijks terugkerend uitje en ook de enige beurs die we bezoeken.

diana zei

Ja die kaartjes wil ik wel winnen hoor.daar heb ik wel zin in Ineke. Even ertussen uit gaan.groetjes Disna

diana zei

Ja die kaartjes wil ik wel winnen hoor.daar heb ik wel zin in Ineke. Even ertussen uit gaan.groetjes Disna

Ellie Bakker zei

Hoi Ineke,
Ik wil dolgraag een kansje maken op vrijkaartjes bij jou, graag zou ik weer met mijn dochter/hobbymaatje naar de beurs in Zwolle gaan. Vorig jaar ging de beurs daar niet door en nu is er in Zwolle gelukkig weer een beurs deze is lekker dichtbij ons in de buurt met een kwartiertje zijn we er. Heerlijk genieten van een hobbydagje met z'n tweetjes en gezellig meedoen met een workshop en natuurlijk ook mooie hobbyspulletjes scoren.
Groetjes Ellie

marian van den Top - Spelt zei

Ik wil graag kaartjes winnen voor den Bosch op van 31 maart tot 2 april.
Ben sinds kort aan het scrappen en wil daar graag met met collega van het werk heen. Die heeft me met het virus aangestoken

Dia Martens zei

Nou wat leuk dat we kaartjes kunnen winnen.
Ik zou graag kaartjes winnen voor de beurs in den Bosch.
En dan ga ik samen met mijn buurvrouw, dus we gaan nu duimen.

Gertie zei

jaaaaaaaaaaaaaaaaaaa wil ze ook heel graag winnen , ons jaarlijks uitje , een dag waarop we ons hele jaar op kunnen verheugen omdat we mekaar ook weer zien , we gaan op 1 april naar DenBosch en nee het is geen grap . Nog 63 nachtjes slapen , ik ben al het afstrepen op mijn behang . O ja ik ga met mijn 2 vriendinnen uit Jabeek en eentje uit Belfeld en eentje uit Zwolle
groetjes van Gertie

Jannie den Butter zei

Wat leuk Ineke dat je kaartjes weg mag geven voor de beurs.
Daar ga ik elk jaar heen , het zijn fijne dagen .
Nu wil ik met mijn zus naar DenBosch te gaan .
Groetjes Jannie

Geertje zei

Ik kom graag in aanmerking voor de kaartjes, ik neem mijn vriendin Sytske mee.
Graag de eerste dag in Zwolle, dus 10 maart.
Gr. Geertje

Giovanna Manconi zei

Hoi Ineke
Wat gaaf dat je kaartjes mag verloten. ik zou graag mee willen doen. ik kom altijd met mijn vriendin Merian naar de beurs in Den bosch. En dan weer lekker shoppen voor de leuke spullen wat er weer allemaal te koop is. Dus ik ga een gokje bij je wagen. Hopelijk dat we je daar weer treffen.Dat is altijd weer gezellig.
Liefs Giovanna

Elly zei

Super!! Zou graag kaartjes voor Den Bosch willen. Wij gaan met ons knutselclubje..met zn 5ven. Dan zouden we de overige 3 kaartjes onder elkaar kunnen verdelen. Heeft iedereen er plezier van. Gr. Elly

Elly zei

Super!! Zou graag kaartjes voor Den Bosch willen. Wij gaan met ons knutselclubje..met zn 5ven. Dan zouden we de overige 3 kaartjes onder elkaar kunnen verdelen. Heeft iedereen er plezier van. Gr. Elly

Yvonne Drenth zei

Ik zou héél graag kaarten winnen voor de Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen in de Ijsselhallen in Zwolle, op 10, 11 en 12 maart! Ik ben pas net aan het beginnen met Project Life i.c.m. scrappen op 12x12 lay-outs en ik samen met mijn moeder en/of broer kom ik heel graag inspiratie opdoen en leuke dingen uitzoeken om echt goed van start te kunnen gaan! :D

Frosien zei

Wat zouden de kaartenmaaksters Akke en Frosien dit graag willen winnen. Als we dit winnen dan gaan we naar Zwolle, groetjes Frosien

Monique Van Den Berg zei

Graag ga ik met mijn dinnetje naar - Knotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen Den Bosch – 31 maart, 1 en 2 april 2016
:)

Liliane Eerdekens zei

Ineke, zou heel graag naar Den Bosch gaan met mijn tante. Ga elk jaar 2x, dus een keertje niet moeten betalen zou fijn zijn.
Hopelijk is dit ook toepasselijk voor Belgen.
Groetjes,
Liliane

fridel zei

ik wil zeker naar dKnotsgekke Kaarten- en Scrapdagen, Brabanthallen Den Bosch – 31 maart samen met mijn dochters en kleindochter ik wil de beurs nooit missen

Jannie Verkuylen zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Jannie Verkuylen zei

Ik wil graag gaan ja nog nooit geweest en ga met men vriendin die is ook zo dol op kaarten maken 1 of 2 april zou leuk zijn lekker ideeën op doen in Den bosch heerlijk

Jannie Verkuylen zei

Ik wil graag gaan ja nog nooit geweest en ga met men vriendin die is ook zo dol op kaarten maken 1 of 2 april zou leuk zijn lekker ideeën op doen in Den bosch heerlijk

Jannie Verkuylen zei

Zorie ik had niet bij gezet Den bosch

J en J zei

Hoi Ineke. Wij, mijn man en ik, zouden erg graag samen naar, Den Bosch gaan. De datum maakt niet uit. José Bruens

J en J zei

Hoi Ineke. Wij, mijn man en ik, zouden erg graag samen naar, Den Bosch gaan. De datum maakt niet uit. José Bruens

Akke Wijbenga zei
Deze reactie is verwijderd door de auteur.
Anja van rooij zei

Ik zou graag kaartjes winnen voor de knotsgekke kaartendagen in den Bosch.
Ik ga samen met mijn buurvrouw en haar moeder
Het
Wij vinden dit de leukste beurs die er is

MiqueG zei

nou Ineke, naar de beurs zou ik GRAAG toegaan. het is al drie jaar geleden dat ik deze beurs bezocht heb, eigenlijk hoog tijd dus! Ik duim natuurlijk om te winnen (net als iedereen denk ik zo) dank je voor de kans, groetjes Mieke

Brenda zei

Hoi Ineke,

Wat zou ik graag 2 kaartjes willen winnen voor Den Bosch om lekker met mijn zus of moeder te struinen over deze geweldige beurs.

Groetjes,

Brenda

Eida zei

Hoi Ineke, Graag wil ik een gokje wagen op de vrijkaartjes voor de beurs in Den Bosch. Ik hoop met mijn moeder te gaan, die net hersteld is van een hart operatie.
Groetjes Eida

Annette Van Wingerden zei

Ik doe ook graag mee. Ik zou het leuk vinden om met mn dochter een gezellig creatief dagje uit te gaan. Graag naar Den Bosch in voorjaar.
Groetjes Annette

Odette Moreau zei

Hallo Inneke,
Ik zou heel graag met mijn vriendin Greta Everaert naar Den Bosch gaan .... Dat is voor ons echt een dagje uit waar wij heel veel leuke mensen ontmoeten, prachtige voorbeeldkaartjes zien en natuurlijk helemaal te gekke spulletjes kopen om daarna zelf aan de slag te gaan en nog lekker lang nagenieten van ons gezellig dagje uit ...
Groetjes, Odette.

riekie zei

Het zou heel leuk zijn om 2 kaartjes voor Den Bosch te winnen,ik zou samen met mijn vriendin gaan
Wij waren gestopt met kaarten maken,maar zijn weer helemaal om, en weer verslaafd
Groetjes Riekie

Nicole Menten zei

Dat zou wel heel leuk zijn. Ik wil in maart met mijn moeder naar Den Bosch. Lekker een dagje eruit en proberen de ellende van alle dag te vergeten.
Groetjes, Nicole

AnDo creatief zei

Wat een mooi gebaar Ineke, dat je 2 vrijkaartjes mag weggeven.
Ik hoop ook een kansje te maken, en wil dan graag samen met mijn vriendin naar de beurs in Den Bosch. En..........wij hopen jou daar ook te treffen.

Groetjes, Ans

Wendy van der Bunt zei

Lieve Ineke

Het is een feest en gezelligheid om jou te ontmoeten en een praatje te maken.
Ben erg blij dat ik kennis heb gemaakt en leuke workshop volg
De workshop zijn super leuk en gezellig

Ik hoop dat jou in den Bosch weer mag ontmoeten
Tot gauw
Groetjes Wendy

Marleen van der Heijden zei

Ik zou hier heel graag naar de beurs in Den Bosch gaan. Samen met mijn schoonmoeder en schoonoma hebben we veel plezier met het maken van kaarten. Op deze beurs doen we samen veel inspiratie op.

Unknown zei

Hallo Ineke

Ik ga al heel wat jaartjes met een groepje dames naar de kgkdagen in den Bosch.
Ik zou het heel leuk vinden om met deze kaartjes samen met deze dames dit jaar de beurs te bezoeken.
Ook dit jaar vinden we het leuk elkaar weer te zien en komen wij ook bij u aan de kraam.

Groetjes Wilmi